Dve nove nagrade za seriju Yargi / Presuda

Još dve nagrade pripale su seriji za koju je zadužena kompanija Ay Yapim, a koja se emituje na Kanalu D, Yargi / Presuda, koja je dobila odlične ocene publike i osvojila prvo mesto u gledanosti. Priznanja za ovaj projekat se samo nižu.

Dve nove nagrade za seriju Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Ovaj put nagradu je dobila sama serija Yargi / Presuda ali i jedan glumac koji po mnogim mišljenjima radi zaista dobar posao u ovom projektu.

Uspešni glumac Mehmet Yilmaz Ak, koji je pobrao aplauze publike svojim likom Parsa Savcija u seriji, osvojio je nagradu „Najbolji glumac“ na Beykent Communication Awards u organizaciji Beykent univerziteta, dok je projekat Yargi ponovo izabran za „Najbolju TV seriju”. Kada je izašao da primi nagradu, Ak je nagrađen višeminutnim aplauzom.

Ove sezone nagrade su se ređale, kako za glumce u projektu tako i za Yargi, koji je svojom pričom i glumačkom ekipom dobio veliko priznanje. Tokom sezone, i serija i glumci serije smatrani su vrednima mnogih nagrada.

Ak, koji je izašao na scenu da primi obe nagrade, nagrađen je aplauzom koji je trajao nekoliko minuta. Još jedna potvrda zaista kvalitetnog posla koji je rađen i koji se radi u ovoj veoma popularnoj televizijskoj seriji.

Projekat će za deset dana imati i svoje finale sezone. Nakon pauze, serija Presuda će nam se vratiti sezonom 2 i svi su uvereni novim uzbuđenjima!

NOVO - Biran Damla Yilmaz u vezi sa košarkašem!

By: TV Exposed