Promenjeno ime serije Barbaros – snimljen i prvi trejler

Turska serija o braći Barbaros jedna je od najiščekvanijih u proteklim godinama. Prvobitan naziv projekta je promenjen. Serija će se umesto Barbaros zvati Barbaroslar. Danas stižu nove vesti sa seta ovog projekta. Snimanje prvog trejlera, odnosno video najave serije je kompletirano. Egipatskom režiseru Adelu Adibu je bilo potrebno čak sedam dana da snimi morsku bitku ...

Promenjeno ime serije Barbaros – snimljen i prvi trejler

Turska serija o braći Barbaros jedna je od najiščekvanijih u proteklim godinama.

Prvobitan naziv projekta je promenjen. Serija će se umesto Barbaros zvati Barbaroslar. Danas stižu nove vesti sa seta ovog projekta. Snimanje prvog trejlera, odnosno video najave serije je kompletirano. Egipatskom režiseru Adelu Adibu je bilo potrebno čak sedam dana da snimi morsku bitku koja će biti prikazana u prvoj epizodi ove nove serije. Kako obećava ekipa koja radi na ovom projektu, gledaćemo po svim parametrima najveću seriju u istoriji turske televizije.

Video najava je snimljena, ostaje da se odradi veliki posao u post-produkciji. Trejler se očekuje negde tokom maja meseca. Serija Barbaros, odnosno Barbaroslar će biti emitovana na jesen 2021. godine.

NOVO - Nastavljeno snimanje serije Marasli

By: TV Exposed