Ozgur Cevik iznenadio fanove izborom nove serije

Turski glumac Ozgur Cevik već neko vreme nije bio u televizijskim serijama. Glumac, koji se pred publikom pojavio u liku Taylana na ATV TV ekranu u produkciji Canevim 2019. godine, dao je veoma uspešan nastup i bio zaista zapažen.

Ozgur Cevik iznenadio fanove izborom nove serije

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Ozgur Cevik je kasnije oživeo lik Izzeta u seriji Yesilcam, koja se emitovala na digitalnoj platform Blu TV. Glumčev povratak na televizijske ekrane dogodio se u seriji Fox TV pod nazivom Iyilik / Dobrota.

Njegovi fanovi, koji su videli Cevika u seriji, bili su prilično iznenađeni. Ozgur, koji je iznenadio svoje fanove izborom serije Iyilik, u kojoj su intrige i obmana došle do izražaja, sada pokazuje ponovo svoj glumački kvalitet. Fanovi su takođe veoma radoznali u vezi sa ulogom glumca u novoj seriji i šta će se sve dešavati sa njegovim likom.

Serija Iyilik / Dobrota, u kojoj glume i Ismail Demirci, Hatice Sendil i Sera Kutlubey, svojom pričom upoređuje se sa projektom Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Gledanost prve epizode serije, koja je izgrađena na obmanama i intrigama, bila je ispod očekivanja.

S nestrpljenjem se iščekuju rezultati ocena koje će se dobiti u drugom delu serije Dobrota. Drugu epizodu serije, koja se emituje petkom uveče, možete pogledati na Fox TV-u 6. maja u 20 časova.

NOVO - Kivanc Tatlitug i Tuba Buyukustun osvajaju Ameriku!

By: Milt-TV Exposed