U novoj epizodi Čukurove otkrićemo pravog gazdu!

Turska serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova će u narednom periodu doneti dosta uzbuđenja u radnji. U novoj epizodi serije ćemo otkriti ko je bio pravi gazda Čukurove.

U novoj epizodi Čukurove otkrićemo pravog gazdu!

Foto Credits: Dizilah

U epizodi turske serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova koja sledi, gledaoci će moći da upoznaju novi lik kog će tumačiti Altan Gordum, u pitanju je Colak Aga.

Colak Aga je proveo 20 godina u zatvoru zbog ubistava koje je počinio, a sada je na slobodi. Prva stvar koju će učiniti po izlasku iz zatvora je to što će pokazati svima ko je bio pravi gazda Čukurove. Prema najavama, očekuje nas sjajan zaplet u radnji ove turske serije.

Altan Gordum je iskusni turski glumac. U dosadašnjoj karijeri se pojavio u 28 uloga. U toku prošle godine snimio je seriju Mevlana. Pre toga glumio je u projektima Gel Dese Ask, GIF Yunus Emre: Askin Sesi i drugim. U seriji Gel Dese Ask je glumio Sabrija.

Starije generacije ga pamte kao Rehu Karatepea iz TV serije Beni Boyle Sev koja je emitovana 2013. godine. Pojavio se i u četiri epizode serije Sulejman Veličanstveni kao Bekir Aga.

Prvu ulogu imao je u filmu Ziller iz 1994. godine, a prvu zapaženu ulogu 2000. godine u TV seriji Yilan Hikayesi.

NOVO - Salih Bademci odbio ponude za snimanje albuma!

 By: Milt-TV Exposed