Najgori filmovi 2019. po izboru Holivuda

Zbog pandemije koronavirusa dodela Zlatne maline, “najnepoželjnije” nagrade Holivuda je otkazana. Objavljena su samo imena “dobitnika”, odnosno najlošijih po kategorijama. Nagrada Zlatna malina se tradiocionalno dodeljuje najgorim ostvarenjima, glumcima, glumicama i režiserima. Sa čak šest priznanja za najgori film izabran je mjuzikl “Mačke” (Cats). Film je priznanja dobio za najgori film, najgoru sporednu žensku ulogu ...

Najgori filmovi 2019. po izboru Holivuda

Zbog pandemije koronavirusa dodela Zlatne maline, "najnepoželjnije" nagrade Holivuda je otkazana.

Objavljena su samo imena "dobitnika", odnosno najlošijih po kategorijama.

Nagrada Zlatna malina se tradiocionalno dodeljuje najgorim ostvarenjima, glumcima, glumicama i režiserima.

Sa čak šest priznanja za najgori film izabran je mjuzikl "Mačke" (Cats). Film je priznanja dobio za najgori film, najgoru sporednu žensku ulogu (Džemjs Korden i Rebel Vilson), najgori glumački par, scenario i režiser (Tom Huper).

https://www.youtube.com/watch?v=IUKXXLjgZvg

Zlanu malinu za najgori rimejk, ili nastavak je osvojio film "Rambo: Poslednja krv". Džon Travolta je nagrađen za dve najgore uloge, u filmovima "Trading paint" i "The Fantastic".

https://www.youtube.com/watch?v=4vWg5yJuWfs

Hilari Daf ("The haunting of Sharon Tate") je izabrana za najgoru glavnu glumica, a nagrada iskupljenja je pripala Ediju Marfiju. Nagrada iskupljenja je priznanje koje se odaje glumici ili glumcu koji je dobro odigrao neku ulogu nakon serijala loših.

Dodela Zlatne maline otkazana je zbog korona virusa, i zabrane okupljanja više od 50 ljudi na jednom mestu.

By: TV Exposed