Iz serije Destan u seriju Kurulus Osman

Serija Destan / Legenda koja je na pauzi a koja se emituje na ATV-u, sprema se da uskoro završi svoju avanturu. Jedna od važnih glumica serije, koja će se finalizirati jednom epizodom u novoj sezoni, prebačena je u seriju Kurulus Osman.

Iz serije Destan u seriju Kurulus Osman

Foto Credits: Internet Haber

Serija Destan / Legenda, u kojoj glumi Ebru Sahin, počela je veoma ambiciozno prošle sezone. Serija, koja je snimana sa visokim budžetima, takođe je dobila veoma dobre rezultate gledanosti u startu. Potom je iste večeri počela da se emituje serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Nova serija, koja je došla na ekran na Kanalu D, brzo je stigla do vrha gledanosti i istisnula Destan.

Onda je na kraju letnje sezone stigla vest da će serija Legenda napraviti finale. Iako još uvek nema zvaničnog saopštenja o ovoj temi, nedostatak informacija o suprotnom dokazuje tačnost ove tvrdnje. U stvari, dok su glumci serije krenuli u potragu za novim projektima, neki od njih su već odredili svoju sledeću seriju.

Svoju novu seriju odabrala je i Ipek Karapinar, koja igra lik Colpan Han u seriji Destan. Nakon što će učestvovati u snimanju poslednje epizode serije Destan, Ipek Karapinar će nastaviti da radi na svojoj novoj seriji, Kurulus Osman.

Još nema informacija o ulozi koju će Karapinar igrati u Kurulus Osmanu.

NOVO - Serkan Cayoglu na snimanju novog projekta

By: TV Exposed