Serkan Cayoglu na snimanju novog projekta

Serkan Cayoglu, jedno od omiljenih imena turskih TV serija, nedavno se oženio Ozge Gurel, sa kojom je bio neko vreme. Serkan je otišao na set za svoj novi film odmah nakon medenog meseca.

Serkan Cayoglu na snimanju novog projekta

Foto Credits: IMDB

Serkan Cayoglu i Ozge Gurel održali su ceremoniju venčanja, prvo u Nemačkoj, a potom u Istanbulu. Dok su ceremonije venčanja para bile naširoko propraćene na društvenim mrežama, fanovi su se pitali kada će se Serkan vratiti na setove. Cayoglu je dao odgovor na ovo dugo očekivano pitanje.

Serkan je nedavno signalizirao da će se vratiti na set za igrani film. Odgovarajući na pitanja novinara, Cayoglu je rekao: „Biće to film, radim na njemu u isto vreme. Osim toga, izgleda da ćemo verovatno nešto da uradimo na televiziji“, i na neki način najavio da će se vratiti i u TV serije.

Preciznije, Cayoglu je otišao na set za svoj novi film Oregon, odmah nakon što je završio svoje svadbene ceremonije. Počelo je snimanje filma Oregon, u kojem je Serkan Cayoglu deli glavnu ulogu sa Asli Inandik. Scenario filma, u produkciji NuLoock Production, pripada nagrađivanom scenaristi i reditelju Umitu Unalu.

Kerem Ayan je reditelj filma, koji priča priču o dvoje ljubavnika koji odlaze da isporuče poverenu kasetu na adresu u Istanbulu i budu poslati u policijsku stanicu kada budu pogrešno shvaćeni. Nejat Isler i Melisa Dogu su gostujući glumci u filmu.

NOVO - Potvrđen datum premijere druge sezone serije Kasaba Doktoru / Gradski Doktor

By: TV Exposed