Snimaće se drugi deo turskog filma Sen Yasamaya Bak

Turski film Sen Yasamaya Bak / U dobrim rukama je ostvario dobre rezultate na Netflixu. Očigledno dovoljno dobre da će dobiti i nastavak u vidu drugog dela.

Snimaće se drugi deo turskog filma Sen Yasamaya Bak

Foto Credits: IMDB

Kaan Urgancioglu i Asli Enver su osvojili mnogo simpatija filmom Sen Yasamaya Bak / U dobrim rukama koji je emitovan na Netflix digitalnoj platformi. Na kraju filma, lik koji je tumačila Asli je preminuo, a cela priča će dobiti i svoj drugi deo.

Već je postalo poznato da će snimanje filma Sen Yasamaya Bak 2 / U dobrim rukama 2 biti obavljeno tokom ovog leta. Za drugi deo filma je zadužena kompanija Taff Films, odnosno njihovi producenti Cemal Okan, Timur Savci i Murat Dalkilic.

Deniz Baysal moguća partnerka Kaana Urgancioglu u nastavku

U njemu ćemo saznati šta se desilo dalje sa Firatom (Kaan Urgancioglu) i Canom (Mert Ege Ak) nakon što je Canova majka Melisa (koju je glumila Asli Enver) preminula.

Ostaje da se vidi ko će biti partnerka Kaana Urgancioglua u drugom delu. Postoje neke naznake da bi to mogla da bude Deniz Baysal, zvezda popularne TV serije Teskilat / Organizacija. Na taj način bi dobili još jedan sjajan par i u novom delu filma. Zvanična potvrda se još uvek čeka.

Scenario za nastavak filma Sen Yasamaya Bak piše Hakan Bonomo, koji je pisao priču i za prvi deo, a koji trenutno radi na TV seriji Aile / Porodica.

NOVO - Da li je Sila Turkoglu najpopularnija mlada turska glumica?!

By: TV Exposed