Da li ste gledali turski film Su ve Ates | Voda i vatra?!

Su ve Ates | Voda i vatra je turski romantični film iz 2013. godine koji je režirao i igrao Ozcan Deniz.

Da li ste gledali turski film Su ve Ates | Voda i vatra?!

Foto Credits: IMDB

Film Su ve Ates | Voda i vatra priča priču o zabranjenoj i tragičnoj ljubavi između Hašmeta, čoveka koji je pobegao od krvne osvete na istoku, i Jagmur, naivne i nevine devojke koja je došla u London radi školovanja.

Evo nekih detalja o filmu.

Glavni likovi: Hašmet je čovek koji je ubio vođu suparničkog klana i pobegao u London da bi izbegao krvnu osvetu. Tamo upoznaje Jagmur, mladu ženu koja je došla u London radi školovanja, i zaljubljuje se u nju. Međutim, Hašmet ima mnogo tajni i neprijatelja koji ugrožavaju njihovu sreću.

Radnja

Hašmet se predstavlja kao Kemal i krije svoju prošlost od Jagmur, koja nije svesna opasnosti koje ga prate.

Kada Hašmetov ujak Hamza pregovara o mirovnom sporazumu sa suparničkim klanom, on traži od Hašmeta da oženi ćerku čoveka koga je ubio, Nupeldu, kako bi okončao njegovu osvetu. Hašmet odbija, ali Hamza primorava Jamur da ga napusti govoreći joj istinu i preteći joj život.

Ishod: Jagmur, koja je trudna sa Hašmetovim detetom, vraća se u Tursku i pokušava da ga zaboravi. Hašmet je prati, ali saznaje da je udata za drugog muškarca. Pokušava da je vrati, ali se suočava sa gnevom oba klana i zakona. Film Su ve Ates | Voda i vatra je priča o ljubavi, strasti, nasilju i sudbini, smeštena u kontrastu istoka i zapada, sunca i meseca, vode i vatre.

Ako volite romantične filmove sa smislenim likovima i inspirativnom pričom, Su ve Ates | Voda i vatra bi mogao biti pravi izbor za vas.

NOVO - Melis Sezen od 2017. godine osvaja srca gledalaca

By: TV Exposed