Polako se bližimo premijeri filma Ask Taktikleri / Ljubavne taktike

Jedan od najiščekivanijih turskih filmova je svakako projekat Ask Taktikleri / Ljubavne taktike. Polako se bližimo premijeri ovog filma.

Polako se bližimo premijeri filma Ask Taktikleri / Ljubavne taktike

Foto Credits: IMDB

Ask Taktikleri / Ljubavne taktike je film koji je snimljen u toku prošle godine. Za produkciju ovog projekta je zadužena kompanija Lanistar Medya, a režiser je bio Emre Kabakusak. Scenario za ovaj turski film je pisala Pelin Karamehmetoglu.

U glavnim ulogama gledaćemo Demet Ozdemir kao Asli i Sukrua Ozyildiza kao Kerema. Pored njih uloge u ovom projektu imaju Hande Yilmaz, Cemal Gunbas, Ozgur Ozan, Dogukan Polat, Yasemin Yazici, Atakan Celik, Deniz Baydar i drugi. U pitanju je romantična komedija koja će doneti priču o dvoje ljudi koji ne veruju u ljubav. Prema najavama očekuje nas zaista jedan sjajan i veoma zanimljiv film.

Da li je tako imaćemo priliku da saznamo vrlo brzo. Ovaj projekat je snimljen u toku 2021. godine za Neflix digitalnu platformu. Trenutno se vrše poslednji radovi u montaži a poznat je i datum premijere ovog filma.

Film Ask Taktikleri / Ljubavne taktike će imati svoju premijeru 11. februara ove godine, odnosno za tačno dve nedelje. Tu je i video najava samog filma.

NOVO - Onur Tuna već raskinuo sa Hande Dogandemir?!

 By: Milt-TV Exposed