Aslihan Guner oseća ponos zbog filma Zubeyde

Glumica Aslihan Guner objavila je da pridaje veliki značaj novom filmu u kojem glumi lik Zubeyde, majku Ataturka, osnivača Turske Republike.

Aslihan Guner oseća ponos zbog filma Zubeyde

Foto Credits: Dizilah

Završeno je snimanje filma sa Alicanom Yucesoyom u ulozi Ataturka. Očekuje se da će film, koji je u fazi montaže, biti objavljen 29. oktobra ove godine.

Snimanje filma je održano u Bergami, u Izmiru. Aslihan Guner, koja igra Zubeyde, rekla je:

„Za mene je to projekat zbog kojeg sam veoma uzbuđena. Veliki ponos, veliko uzbuđenje. Promena i transformacija su mi veoma dragoceni, tada se u potpunosti osećam kao glumica. Ovom prilikom, tumačim Ataturkovu majku u dugom periodu, između 20 i 70 godina i to je neverovatan razlog za zahvalnost. Veoma sam srećna, veoma ponosna“, istakla je popularna glumica.

Pozvala sve u bioskop

Ova sjajna glumica, koja je pozvala sve u bioscope 29. oktobra, savetovala je publiku da ovaj film shvata kao čas istorije i da posebno treba da ga gledaju deca.

Aslihan Guner je izjavila: „Mislim da je to period istorije koji deca treba da uče. Čekam sve u bioskopu“, rekla je glumica.

Ilber Tekinsoy napisao je scenario za film pod nazivom Zubeyde, u kojem su učestvovali i glumci poput Emrea Kinaya, Devrim Nas i Sitare Akbas.

NOVO - Ugur Gunes u istorijskoj seriji

By: TV Exposed