Ugur Gunes u istorijskoj seriji

Nakon veoma ambiciozne serije kao što je Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, Ugur Gunes je preuzeo glavnu ulogu u moćnoj dramskoj seriji pod nazivom Kanunsuz Topraklar.

Ugur Gunes u istorijskoj seriji

Foto Credits: Haberler

Ugur Gunes je nakon toga bio važan deo u vojničkoj seriji Al Sancak / Crvena zastava, koja je prošle sezone emitovana na ekranu TRT1. Dok se čekala druga sezona serije Al Sancak, vest o otkazivanju stigla je tokom leta i glumci su bili veoma uznemireni zbog ove situacije.

Nakon serije Al Sancak, u kojoj se govori o herojstvu turskog vojnika i ima dosta akcionih scena, pojavio se novi projekat Ugura Gunesa.

Nastavljaju se preliminarne pripreme za novi projekat, koji je zajednička produkcija Turske i Pakistana, u kojem će biti ispričan život Selahadddina Eyyubija. Glavni glumac serije je bio predmet radoznalosti i ispostavilo se da je postignut dogovor sa Ugurom Gunesom.

Pripreme traju već duže vreme

Poznato je da Emre Konuk, vlasnik Akli filma, već neko vreme radi na platou na kojem će se snimati serija. Međutim, bilo je malo kasno da TRT1 odobri projekat pa je pronadjeno drugo rešenje.

Rad na glumačkoj ekipi se nastavlja. Izjava Emrea Konuka da se dogovorio sa Ugurom Gunesem bila je veoma važan detalj.

Izražavajući da je uzbuđen što će ponovo sresti svog starog prijatelja Ugura Gunesa u jednom projektu, producent Emre Konuk je rekao:

„Uloga Osvajača Jerusalima, Selahaddina Eyyubija je poverena Uguru Gunesu sa njegovim talentom, strašću i ljubavlju prema svom poslu“ i učinio da serija postane predmet interesovanja.

NOVO - Merve Dizdar o seriji Magarsus

By: TV Exposed