Da li ste gledali turski film Bi Kucuk Eylul Meselesi | Mala septembarska afera?!

Turski film iz 2014. godine Bi Kucuk Eylul Meselesi | Mala septembarska afera je drama, misterija i romantični film.

Da li ste gledali turski film Bi Kucuk Eylul Meselesi | Mala septembarska afera?!

Foto Credits: IMDB

U filmu godine Bi Kucuk Eylul Meselesi | Mala septembarska afera Farah Zeynep Abdulah tumači ulogu Eylul, a Engin Akyurek ulogu Tekina. Ostali glumci u filmu su Ceren Moray, Onur Tuna, Serra Keskin, Ege Aydan i Ebru Aykac.

Radnja filma prati Eylul, koja zaboravlja poslednji mesec svog života nakon iznenadne saobraćajne nesreće. Prateći tragove, stiže do udaljenog ostrva u Egeju, gde se suočava sa tajnom svoje prošlosti i čudesnom aferom.

Bi Kučuk Eylul Meselesi ima nekoliko zanimljivih momenata u radnji.

Ključni detalji

Evo nekoliko ključnih momenata:

Amnezija: Glavna junakinja Eylul gubi pamćenje nakon nesreće i zaboravlja poslednji mesec svog života. Ovaj gubitak pamćenja postavlja osnovu za celu priču.

Putovanje na udaljeno ostrvo: Eylul prati tragove i stiže do udaljenog ostrva na Egejskom moru. Ovde otkriva tajnu svoje prošlosti i suočava se sa neočekivanom aferom.

Romantična zagonetka: Eylul se zaljubljuje u Tekina, ali otkriva da je njihova veza povezana sa tajnom koju ona mora da otkrije.

Neočekivani obrti: Radnja filma sadrži nekoliko neočekivanih obrta koji će zainteresovati gledaoce do samog kraja.

Ukratko, film Bi Kucuk Eylul Meselesi | Mala septembarska afera kombinuje elemente romantike, misterije i drame da bi stvorio intrigantnu priču o ljubavi, gubitku i otkriću.

NOVO - Feyza Sevil Gungor poseduje veliki talenat!

By: TV Exposed