Onur Tuna već raskinuo sa Hande Dogandemir?!

Stižu nove vesti vezane za turskog glumca Onura Tunu. Ove nove informacije se neće preterano dopasti njegovim fanovima.

Onur Tuna već raskinuo sa Hande Dogandemir?!

Foto Credits: Internet Haber

Onur Tuna je u centar pažnje ponovo došao zbog sjajne uloge u odličnoj seriji Mahkum / Zatvorenik. Pre nekoliko dana se dosta pisalo i o njegovoj novoj ljubavnoj vezi. Sada stižu ne baš lepe vesti.

Fenomenalni glumac Onur Tuna je potvrdio da je zaražen koronavirusom. Prvi test je bio negativan, ali je drugi put dobio pozitivne rezultate. Ipak, glumac je poručio da nema razloga za brigu i da će se brzo vratiti poslu. Za sada nema informacija da li će njegov izostanak sa snimanja uticati na pauzu u emitovanju ove turske serije.

Uz to, prema pisanju sve većeg broja turskih medija, Onur je već raskinuo vezu sa koleginicom Hande Dogandemir. Njih dvoje su se navodno rastali mirno, bez drame i otišli svako na svoju stranu. Ostaje da vidimo da li u svemu tome ima istine, a mediji se pozivaju na pouzdane izvore.

Kada je u pitanju serija Mahkum / Zatvorenik, juče je emitovana sedma epizoda. Rejting je bio gotovo nepromenjen ili neznatno niži u odnosu na šestu. Epizoda 7 je imala total rejting od 9.38 što je za 0.01 manje u odnosu na prošlu. Brojka u kategoriji rejtinga AB je bila 9.49, odnosno niža za 0.50. U kategoriji ABC rejting je iznosio 9.94, odnosno 0.24 manje od rejtinga šeste epizode.

NOVO - Burak Ozcivit – Njegovih 20 miliona!

 By: Milt-TV Exposed