Najbolji turski glumci 2022. godine po izboru TV Exposed

Kraj godine nam donosi razne analize. Tim našeg sajta je nakon najboljih serija po našem izboru izabrao i najbolje turske glumce 2022. godine.

Najbolji turski glumci 2022. godine po izboru TV Exposed

Foto Credits: Promo / Kanal D / IMDB

Odmah u startu podsećamo da je ovo samo naše mišljenje i da su vaša mišljenja i stavovi dobrodošli u komentarima. Uvek je teško izdvojiti najbolje, a lista kada su u pitanju najbolji turski glumci je zaista poduga. Ipak, pokušaćemo da iznesemo naše mišljenje, potpuno objektivno.

Krenućemo od kategorije u kojoj smo imali najmanje nedoumica, dva kandidata koja su se posebno izvojila, preciznije kandidatkinje jer su u pitanju najbolje turske glumice 2022. godine. Veliki broj glumica je odradio sjajan posao u svojim projektima, a po našem, skromnom mišljenju najbolja ove godine je bila Pinar Deniz. O njenom talentu se mnogo toga znalo, a može se reći da je u seriji Yargi | Presuda položila maturski ili čak diplomski ispit glumačke karijere. Broj emocija i stanja koje je prenela kroz svoj lik, advokaticu Ceylin u ovoj seriji je zaista neverovatan. Bila je tužna, veoma ljuta, na momente agresivna ali i srećna i zaljubljena u Ilgaza Kayu. Sa velikim nestprljenjem se očekuje njena nova digitalna serija Avci | Lovac, koja je već snimljena za Disney Plus. Partner Pinar Deniz u ovoj seriji je bio Uraz Kaygilaroglu i biće zanimljivo videti da li će Pinar kroz lik serijskoj ubice u ovoj digitalnoj seriji da potvrdi naše mišljenje o njoj ili možda sve demantuje i razočara?! Pored Pinar u najužoj konkurenciji je bila Demet Ozdemir, ali smo ipak odlučili da prednost damo Deniz. Pored ove dve sjajne glumice veliku pažnju na sebe ove godine su skrenula mlade i veoma talentovane Afra Saracoglu i Hafsanur Sancaktutan. Ove dve devojke imaju svega 25 i 22 godine i nema sumnje da ćemo o njihovim uspesima tek pričati. Talenat i kvalitet potvrdjuju iz projekta u projekat i apsolutno se već sada mogu svrstati u najbolje turske glumice. Da li u top 10 ili top 20, više je stvar ukusa.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

Kada su u pitanju najbolji turski glumci 2022. godine, muškarci, zaista je teško izdvojiti jednog. Razlog leži i u tome da mnogi veoma kvalitetni glumci nisu uopšte imali ili nisu imali neki zapažen projekat ove godine. Tako da Halita Ergenca i Kenana Imirzalioglua uopšte nismo gledali na ekranima. Kerem Bursin koji se proslavio serijom Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata prethodnih godina se u 2022. godini pojavio samo u filmu Elfatun. Mnogima omiljeni turski glumac Can Yaman se pojavio u italijanskoj seriji Viola Come il Mare, koja je bila zanimljiv projekat ali ne i serija u kojoj je glumac imao veliku šansu da pokaže svoj kvalitet. Nakon duže analize ostali smo sa dva imena u najužoj konkurenciji. Prvo ime je Baris Arduc. Glumac je sjajan u istorijskoj TV seriji Alparslan Buyuk Selucklu | Alparslan Veliki Seldžuk i uspeo je da bez većih poteškoća iznese promenu partnerke u projektu, pogotovo kada su u obzir uzme da je umesto popularne glumice Fahriye Evcen dobio zadatak da saradjuje sa mladjom i pomalo do tada i nedokazanom koleginicom Kayrom Zabci. Baris bi bio ime koje bi bez problema moglo proći kao najbolji turski glumac ove godine, ali smo mi ipak prednost dali nekom drugom.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

U pitanju je izbor koji će vas možda i iznenaditi - Alp Navruz. Nakon serije Ada Masali | Ostrvska bajka, Alp je preuzeo ulogu u teškoj priči, dramskoj seriji Yurek Cikmazi | Slomljeno srce. U do sada emitovanim epizodama je ostavio zaista snažan utisak, glumi veoma kvalitetno i upečatljivo i zbog toga je on naš izbor. Razlog leži i u samoj seriji i liku, koji je dao šansu Alpu da pokaže svoj kvalitet koji bez sumnje poseduje. Naravno, rame uz rame sa njim su i drugi sjajni glumci, kao što su Kaan Yildirim, Berk Oktay, Murat Yildirim, Oktay Kaynarca, Ertan Saban a pogotovo Erkan Petekkaya koji tumači definitivno najsloženiju ulogu u njegovom novom projektu, TV seriji O Kiz | Ta devojka. Od glumaca mladje generacije posebno su se izdvojili Mert Ramazan Demir, Onur Seyit Yaran i Mert Yazicioglu.

Koji su turski glumci po vama obeležili 2022. godinu? Pišite nam u komentarima

NOVO - Najbolje turske serije 2022. godine by TV Exposed

By: TV Exposed