Bugra Gulsoy o Demet Evgar i seriji Bahar

Serija Show TV-a pod nazivom Bahar nastavlja da se emituje utorkom uveče i veliki broj publike prati ovaj projekat.

Bugra Gulsoy o Demet Evgar i seriji Bahar

Foto Credits: Internet Haber

Glavne uloge u seriji Bahar, koja je svojom gledanošću postigla najuspešnije stope sezone tumače Demet Evgar, Bugra Gulsoy, Mehmet Yilmaz Ak i Ecem Ozkaya.

Publika je bukvalno bila očarana veličanstvenim nastupom Demet Evgar u seriji Bahar. Znamo da Demet Evgar, koja se ističe svojim emotivnim i zabavnim scenama u svakoj novoj epizodi, ponekad improvizuje i nekim scenama doda drugačiju interpretaciju.

Bugra Gulsoy je takođe izrazio svoje divljenje prema svojoj partnerki Demet Evgar, sa kojom je zajedno sarađivao i sarađuje u ovom velikom uspehu.

Iskrena izjava

Poznati glumac, koji tumači lik Evrena, rekao je u svojoj izjavi za magazin Re Touch Mag:

„Demet je glumica sa izuzetnim talentima i veoma snažnom intuicijom... Ona može bilo šta u bilo kom trenutku. Ona može da podigne scene što je više moguće u bilo kom trenutku, a da nikada ne pokvari lik koji igra. Divim joj se, veoma sam srećan što radim sa njom…“.

Mnogi se pitaju gde će Evrenova i Baharina veza napredovati u narednim epizodama. Pažnju privlače i sledeće reči Bugre Gulsoya o radoznalosti ljubitelja serije Bahar:

Evren i Bahar su veoma dobri jedno za drugo, znaju da se zabavljaju, umeju da ćaskaju, mogu da dele tugu zajedno... Njihova veza je mirna i samouverena, idu napred čistim putem koji ne možemo da opišemo sa određenim pridevima.“.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Akin Akinozu o Aslihan Malbori

By: TV Exposed