Veoma dobar start nove turske serije Cop Adam / Čiča gliša

Juče je bila premijera nove turske televizijske serije Cop Adam / Čiča gliša. Reč je o novom projektu kanala Star TV.

Veoma dobar start nove turske serije Cop Adam / Čiča gliša

Foto Credits: IMDB

Ljudi sa Star TV-a danas imaju razloga za osmehe. Njihova nova serija pod nazivom Cop Adam u prevodu Čiča gliša je imala veoma dobar start. Prva epizoda ove nove turske serije koja je emitovana u sredu 30. novembra ostvarila je total rejting od 4.42. U kategoriji AB brojka je iznosila 4.43, a u ABC1 4.92. Za početak veoma pristojne brojke i svi se nadaju da će se gledanost u narednim epizodama dodatno poboljšati.

Ovaj projekat za koji je zadužena kompanija OGM Pictures je i pre početka emitovanja privukao dosta pažnje izborom glavnih glumaca. U glavnim ulogama serije su Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu. Kada je u pitanju ime serije na našem govornom području, tu je bilo nekih nedoumica. Mnogi su Cop Adam preveli kao Krupije, kasnije kao Smetljar, ali pravo značenje imena serije koje će se verovatno i prožimati kroz radnju je Čiča gliša. To potvrđuju i crteži popularne figure pomalo simpatičnog i smešnog imena koji se nalaze na svakom posteru ove nove turske serije.

Cop Adam je serija zasnovana na istinitoj priči koja govori o ljubavnoj igri programera za video igre Tamera i bankarke Peri, koji se sreću na potpuno neobičan i neočekivan način koji ih oboje zarobi u opasnoj ali prelepoj igri. Kada je igra koju je dizajnirao Tamer postala svetski uspeh, privukla je pažnju stranih investitora i Tamer je postao vlasnik velikog bogatstva. Peri, koji naiđe na njega jedne noći, ruši sve ravnoteže koje pokušava da uspostavi sa svojom porodicom. Čim Tamer ugleda Peri, on nesvesno krene za njom, otimajući mladu ženu sa iznenadnim porivom. Ljubav između Tamera i Peri, koja će proizaći iz mržnje, biće testirana protiv velikih prepreka kroz misteriozne, uzbudljive i emotivne epizode.

View this post on Instagram

A post shared by Startv (@startv)

NOVO - Ekin Mert Daymaz i Selin Yeninci u novoj TV seriji

By: TV Exposed