Burak Ozcivit – Njegovih 20 miliona!

Turski mediji se ovih dana bave analizom društvenih mreža glumaca iz njihove zemlje. Na njima po popularnosti je i dalje neprikosnoven Burak Ozcivit.

Burak Ozcivit – Njegovih 20 miliona!

Foto Credits: Screenshot Instagram/ @burakozcivit (Burak Ozcivit)

Burak Ozcivit je bez dileme najpopularniji turski glumac na društvenim mrežama, barem ako kao parametar uzmemo broj pratilaca. Njegov zvaničan Instagram nalog prati preko 20 miliona ljudi. Glumac je na njega postavio 322 objave, a on sa istog prati 131 profil. Naravno, kao i sve njegove kolege, Burak ima veliki broj fan profila koje vode obožavaoci njegovog lika i dela.

Ozcivit je jedini turski muški glumac koji ima 20 miliona i više pratilaca a ljudi koji analiziraju društvene mreže su izneli „engagement rating“ njegovog profila od 2.38%. Taj procenat predstavlja odnos broja njegovih pratilaca i njihove lajkove, komentare i preglede video snimaka na nalogu. Burak Ozcivit ima duplo više pratilaca od Kerema Bursina, ali su Bursinovi fanovi znatno aktivniji, što može da govori da je Kerem i njegova popularnost u velikoj ekspanziji.

Kada je u pitanju Burakova karijera, tu nema mnogo iznenadjenja. Gotovo da ne postoji projekat na kom je bio ispod svog veoma visokog nivoa. Trenutno tumači glavnu ulogu u istorijskoj seriji Kurulus Osman, koja je u toku 2021. bila jedna od najgledanijih TV serija u Turskoj.

Ko nije a želi da zaprati Ozcivita na Instagramu do njegovog zvaničnog naloga može doći klikom na @burakozcivit.

NOVO - Kerem Bursin – prvih 10 miliona!

 By: Milt-TV Exposed