Kerem Bursin – prvih 10 miliona!

Turski glumac Kerem Bursin postaje jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije u toj zemlji. O tome govore i brojke na društvenim mrežama.

Kerem Bursin – prvih 10 miliona!

Foto Credits: Screenshot Instagram/ thebursin (Kerem Bursin)

Kerem Bursin je glumac potvrđenog kvaliteta. Iz serije u seriju potvrđuje da je veoma dobar u poslu i to u raznim ulogama. Posebnu pažnju na sebe je skrenuo ulogom u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, koja je možda i jedan od najuspešnijih projekata u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Taj projekat je obeležen i vezom Hande Ercel i Kerema koja je otpočela upravo na tom setu. Prema pisanju pojedinih medija njihova veza je trenutno u ozbiljnoj krizi, dok neki tvrde i da su raskinuli. Zvaničnih informacija za sada nema. Dok se ne oglasi neko od njih dvoje nećemo znati pravu istinu.

O Keremovoj popularnosti govore i brojke na društvenim mrežama. Njegov zvanični, verifikovan profil je na ovoj društvenoj mreži prešao brojku od deset miliona pratilaca. Pored zvaničnog, Kerem ima i veliki broj fan profila na Instagramu. Stručnjaci zaduženi za ovu društvenu mrežu izneli su i podatak da je „engagement rating“ njegovog naloga 13.15%.

U narednom periodu saznaćemo više i o njegovom novom projektu. Glumac je potpisao ugovor sa digitalnom platfromom Disney Plus za glavnu ulogu u jednoj od njihovih novih serija.

Ukoliko niste zapratili Kerema Bursina na Instagramu a to želite kliknite na link do njegovog profila @thebursin.

NOVO - Erdal Besikcioglu u glavnoj ulozi u dugo najavljivanoj seriji Hakim / Sudija

 By: Milt-TV Exposed