Sera Kutlubey se vraća TV serijom Iyilik / Dobrota

Glumica Sera Kutlubey napravila je pravu malu senzaciju u svojoj karijeri sa dobrodušnim likom Cemre u TV seriji Zalim Istanbul, koja se emitovala na Kanalu D 2019.-2020. godine i napravila veliku buku, odnosno privukla dosta pažnje.

Sera Kutlubey se vraća TV serijom Iyilik / Dobrota

Foto Credits: Promo / Fox TV

Nakon projekta Zalim Istanbul, glumica koju smo gledali kao Azru u ATV TV-ovoj seriji Hercai je neko vreme bila daleko od ekrana.

Sera Kutlubey je konačno pronašla ulogu koju je tražila.

Lepa glumica sprema se da se pojavi pred svojim fanovima u novoj seriji kanala Fox TV. Reč je o seriji pod nazivom Iyilik ili u prevodu Dobrota. U njoj ćemo Seru gledati u sasvim drugačijoj ulozi. Deleći glavnu ulogu sa Hatice Sendil i Ismailom Demircijem u seriji, Kutlubey će ovog puta oživeti lik koji je potpuna suprotnost onog iz serije Zalim Istanbul.

Glumica, koja je na svom Instagram nalogu objavila poster serije Iyilik / Dobrota, zasuta je komentarima obožavalaca. Poster na kojem se nalaze Hatice Sendil, Ismail Demirci i Sera Kutlubey je prilično ambiciozan.

Nova slika Sere sa kratkom kosom na posteru, koji otkriva priču o seriji zasnovanoj na obmani, takođe je iznenadila njene fanove.

O Seri i seriji Iyilik, čija će prva epizoda biti emitovana u petak, 29. aprila, na društvenim mrežama počelo je da se priča i piše sve više, kao i o sasvim drugačijoj i nametljivoj ulozi od prethodnih uloga ove turske glumice.

NOVO - Hakan Kurtas i Haluk Bilginer na pragu nove uspešne saradnje

By: Milt-TV Exposed