Nova glumica u seriji Nomen

Dešavanja u vezi sa Disney Plus-ovom novom serijom Nomen, u kojoj će Halit Ergenc igrati glavnu ulogu, su sve veća. Dok se otkriva da su probe serije počele, očekuje se da će poslednje pripreme biti završene vrlo brzo.

Nova glumica u seriji Nomen

Foto Credits: Hurriyet

U novoj digitalnoj seriji Nomen, čije se snimanje očekuje uskoro, otkriveno je da će Halit Ergenc tumačiti lik koji uspeva da komunicira sa suprugom, telepatskom metodom. Songul Oden i Melis Sezen su takođe među imenima glumačke ekipe u seriji Nomen, koja privlači pažnju svojom drugačijom pričom.

Sa ovom novom serijom, još jedno poznato ime turske glume vraća se na setove posle 7 godina. Deniz Turkali, koja je rođena 1944. godine, dugo nije igrala ulogu u serijama. Poslednji put kada je publika gledala glumicu bio je lik Saadetau TV seriji Kaderimin Yazildigi Gun 2015. godine.

Deniz Turkali, koja je pristala da se ponovo vrati u serije, uskoro će zakoračiti na set posle sedam godina. Deniz , koju ćemo u priči gledati kao majku lika koji će igrati Halit Ergenc, postigla je veliki uspeh sa filmovima u kojima je do sada igrala.

Glumica, koju smo gledali u uticajnim ulogama u TV serijama, bila je cenjena i sa likovima Sahike u seriji Dudaktan Kalbe i Perihan u popularnom projektu Fatmagul’un Sucu Ne.

Halit Ergenc se takođe sprema da se ovom serijom vrati na setove u kojima je pauzirao 2 godine. Glumac se poslednji put pojavio pred svojim fanovima na ekranu Star TV-a sa serijom Babil.

NOVO - Emre Bey o glumi i popularnosti

By: TV Exposed