Turska serija Son Yaz nastavlja da osvaja srca gledalaca širom sveta

Oni koji su gledali seriju Son Yaz, koja se emitovala na kanalu Fox TV ne mogu lako da zaborave priču ili likove. Nažalost, serija nije dobila očekivane ocene u Turskoj.

Turska serija Son Yaz nastavlja da osvaja srca gledalaca širom sveta

Foto Credits: IMDB

Ipak, bilo je veliko iznenađenje što se to sve nastavilo i u drugoj sezoni. Međutim, kada nije mogao da dobije željenu gledanost u novom terminu emitovanja, ovaj projekat ušao je u rano finale.

Glumačka postava i gluma u ​​seriji Son Yaz bili su upečatljivi za publiku. U seriji u kojoj glume Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz i Funda Eriigit, ljubav Akguna i Yagmur bila je ljubav koja je ostavila traga u srcima fanova ovog projekta.

Čak i da je imala kratak vek, čak i da je publika bila malobrojna, opšte mišljenje svih koji su je gledali je da ovakva serija ne zaslužuje ovu ocenu i rano finale!

Priča ovog projekta u Turskoj je završena, doduše nenamerno, ali ima dobrih dešavanja vezanih za tursku seriju Son Yaz u drugim zemljama. Vest koja će obradovati ljubitelje serije od 26 epizoda stigla je iz Albanije. Ova turska TV serija, osvaja srca gledalaca u mnogim zemljama i nastavlja svoj put u međunarodnoj areni.

Ovog puta, serija je na dnevnom redu za emitovanje u Albaniji. Serija je počela da se emituje u zemlji pod imenom Vera E Fundit. Serija Son Yaz, za koju se očekuje da će se dopasti albanskoj publici, nastaviće da bude srceparajuća produkcija svaki put kada ga se publika u Turskoj seti.

NOVO - Novi glumac u TV seriji Icimizdeki Ates / Vatra u nama

By: Milt-TV Exposed