Pelin Karahan po prvi put u komediji

Turska glumica Pelin Karahan će tokom leta otići na odmor ali i učestvovati u jednom filmu. Glumica je nedavno imala uspešne nastupe na ekranu i u bioskopu sa različitim projektima.

Pelin Karahan po prvi put u komediji

Foto Credits: DiziCentral

Pelin Karahan, koja je snimala i TV serije i filmove, takođe je vodila kulinarsku emisiju na televiziji i po prvi put u svojoj karijeri je izašla i na pozorišnu scenu. Nastavljajući da producira u mnogim oblastima, glumica je rekla da je pristala na igrani film koji će biti sniman tokom ovog leta.

Glumica, koja se sprema da ponovo izađe na set sa filmom Guven Bana / Veruj mi, čiju priču potpisuje i režira Selcuk Aydemir, ovoga puta će pokušati da nasmeje publiku. Pelin, koju fanovi željno iščekuju sa novim projektom, izjavila je da će joj ovo biti prva komedija u karijeri.

Pelin Karahan, koja je svoj komedijski nastup započela pozorišnom predstavom Iznenadi me, oduvek je bila uključena u dramske projekte kada je reč o filmovima i TV serijama. Pažnju će privući i film Guven Bana kao njena prva komedija, ali i pravi test za Pelin Karahan.

Poznata glumica je tim povodom nedavno izjavila: „Uvek sam igrala dramu. Komedija je još jedna nova vrata za mene. Zato sam veoma srećna i radoznala“.

Nama ostaje da sačekamo film i vidimo kako se Pelin snašla u ulozi kakvu do sada nije imala prilike da tumači u filmovima.

NOVO - Serija Behzat C se vraća!

By: TV Exposed