Alp Akar o Cansu Dere i Caneru Cindoruku

TV serija Sadakatsiz nije bila samo uspešan projekat, već i dobra škola za mladog Alpa Akara. Alp, koji je stekao veliko iskustvo u glumi, napravio je značajan iskorak na ovom putu.

Alp Akar o Cansu Dere i Caneru Cindoruku

Foto Credits: IMDB

Alp Akar, koji je odlično nastupio kao Ali, sin Volkana i Asiye, ima samo 16 godina i na samom je početku puta u glumi. Međutim, on je već stekao veliko iskustvo i u dobrom je procesu učenja.

Akar, koji ono što je naučio na setu odražava na sopstveni život i koji je na disciplinovan način postigao harmoniju između škole i snimanja, takođe je dobio veliku podršku u TV seriji Sadakatsiz.

Alp Akar, koji je iskusio razliku u deljenju istog seta i sa talentovanim i sa poznatim glumcima i od toga ostvario značajnu dobit, rekao je da su ga i Cansu Dere i Caner Cindoruk mnogo podržavali.

Pozivajući se na činjenicu da gluma unosi efikasnost u porodične i prijateljske odnose, Alp je o seriji dao sledeću izjavu:

„Imao sam priliku da delim istu scenu sa dvoje sjajnih glumaca, Cansu Dere i Canerom Cindorukom, u Sadakatsizu. Osim što me uvek podržavaju i ohrabruju, ono što su me naučili doprinosi i mojoj karijeri i mom razvoju. Zahvaljujući njima naučio sam da budem strpljiv i stekao sposobnost da na najbolji mogući način organizujem svoj život i odnose. Volim da čitam, plivam, vozim bicikl, opuštam se sa prijateljima, provodim vreme u prirodi sa porodicom. Gluma me ne sprečava da radim sve ovo, ali mi takođe pomaže da dobro raspolažem vremenom.”.

Napominjući da je svojoj glumačkoj karijeri dodao veliko iskustvo zbog rada sa ovim poznatim glumcima, Alp smatra da ga je svaki tren proveden na setu približavao cilju da postane odličan u svom poslu.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin u romantičnoj komediji

By: TV Exposed