Yagmur Tanrisevsin u romantičnoj komediji

Yagmur Tanrısevsin, koja je napravila veliki iskorak u karijeri serijom Kalp Yarasi koja je prikazana na ATV TV-u, vraća se na setove nakon što je napravila pauzu. Detalji o novom projektu uspešne glumice polako počinju da se pojavljuju.

Yagmur Tanrisevsin u romantičnoj komediji

Foto Credits: IMDB

Yagmur Tanrisevsin, koja je prvi put privukla pažnju na sebe sebe likom Melis, koju je glumila u TV seriji Gunesi Beklerken / Čekajući sunce, imala je veliki uspon u karijeri sa Kalp Yarasi, koja se pre nekoliko meseci oprostila od TV ekrana.

Tanrisevsin, koja je u ovoj seriji igrala lik po imenu Ayse, postala je veoma dobar par sa svojim kolegom Gokhanom Alkanom i osvojila je srca publike.

Serija Kalp Yarasi, koja je prikazana na ATV TV-u, završena je u februaru. Yagmur Tanrisevsin je u ovom periodu napravila pauzu od setova. S druge strane, nastavila je da pregovara o novim projektima. Nedavno se konačno pojavio novi projekat ove veoma talentovane turske glumice.

U intervjuu za Alem magazin, Yagmur Tanrisevsin je rekla da se sprema da se vrati sa ne jednim već dva nova projekta. Tanrisevsin je izjavila da je jedan od projekata film za digitalnu platformu. Drugi projekat ove mlade i uspešne glumice je nova serija u novoj sezoni.

Pojavio se detalj o filmu koji će Yagmur snimiti za digitalnu platformu. Prema novim informacijama, film će biti romantična komedija. Snimanje kadrova na tom projektu počinje u julu. Još nije objavljeno ko će biti partner Yagmur Tanrisevsin u ovom filmu.

Neki od fanova se potajno nadaju Keremu Bursinu, koji je bio njen partner u seriji Gunesi Beklerken, nakon koje su otpočeli i romansu u privatnom životu. Ostaje da vidimo da li postoji osnov za takva nadanja…

NOVO - Berk Oktay u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

By: TV Exposed