Burcu Biricik i Elcin Sangu takođe aktivno pomažu gde je potrebno!

Burcu Biricik, koja je dala život liku Nalan u TV seriji Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, koja se emituje na ekranima Kanala D četvrtkom uveče, počela je da pruža pomoć zasukavši rukave nakon katastrofe koja je zadesila Tursku.

Burcu Biricik i Elcin Sangu takođe aktivno pomažu gde je potrebno!

Foto Credits: Internet Haber

Slike glumice tokom kampanje pomoći koju je vodila opština Sisli objavljene su na opštinskom nalogu društvenih medija. Istovremeno, Burcu Biricik je bio među onima koji su dobrovoljno pomogli nekim ljudima iz tima, a među njima je bila i Selma Ergec, takođe glumica TV serije Camdaki Kiz.

Glumica, koja je pomogla da se stvari pošalju u zonu zemljotresa tako što je odvojila netaknute materijale među materijalima koji su prolazili, jedno je od mnogih poznatih imena koja su preuzela odgovornost.

Posledice zemljotresa se još utvrđuju

Ulažu se napori da se zaleče rane od zemljotresa jačine 7,7 stepeni Rihterove skale koji se dogodio u noći 6. februara i čiji je epicentar bio Kahramanmaraš-Elbistan. Mnoga poznata imena su uključena u aktivnosti pomoći i podrške širom zemlje. Neki od njih silaze na teren i prikupljaju pomoć na licu mesta, skupljaju pomoć ili pokušavaju da daju sve od sebe u zonama zemljotresa.

Neka poznata imena takođe dele informacije sa svojih naloga na društvenim mrežama sa hiljadama pratilaca, objavljuju poruke žrtava zemljotresa, informacije o lokaciji onih pod ruševinama i prenose spiskove materijala potrebnih za region i gde se može pružiti pomoć.

Tu je i video na kom se vide Burcu Biricik kao i njene kolege među kojima je i Elcin Sangu kako daju svoj doprinos.

View this post on Instagram

A post shared by @team.elcinsangu

NOVO - Turske serije i oprema sa setova kao važan deo pomoći nakon zemljotresa!

By: TV Exposed