Ismail Hacioglu o svom novom projektu - Pripremite se za suze!

Turski glumac Ismail Hacioglu viđen je u Bebek području. Glumac je primećen od strane novinara, koji su ga zamolili za kratak intervju na šta je Ismail pristao.

Ismail Hacioglu o svom novom projektu - Pripremite se za suze!

Foto Credits: IMDB

Ismail Hacioglu je najviše govorio o projektu na kojem je do nedavno radio. Turski glumac je pre nekoliko dana završio snimanje filma Iyi ki varsin Eren. Snimanje ovog filma je trajalo oko tri meseca. Prema njegovim rečima, snimanje ovog projekta je bilo zaista emotivno. Teško mu je sve palo s obzirom na priču o filmu. Podsećamo, film govori o mladiću Erenu koji je izgubio život od strane terorista dok je pomagao policiji u toku terorističkog napada. Hacioglu je rekao da će gledaoci koji budu gledali ovaj novi film plakati i više nego što je to slučaj sa gledanjem filma Ayla.

Glumac nakon završetka rada na ovom projektu neće odmarati. Ismail Hacioglu je potpisao ugovor za rad u novoj seriji. Hacioglu će se pojaviti u ulozi iznenađenja kako su je producenti najavili u novoj seriji pod nazivom Mahkum / Zatvorenik. Glavne uloge u ovom projektu će tumačiti Onur Tuna i Seray Kaya.

NOVO - Bade Iscil uskoro u novoj seriji?!

 By: Milt-TV Exposed