Senden Daha Guzel - Polugola izdanja Buraka Celika donose kontraefekat!

Turske letnje serije počele su da zauzimaju svoje mesto na ekranima sa svojim zabavnim i živopisnim slikama i romantičnim komedijama. Nova letnja serija Fox TV-a, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, emituje se nekoliko nedelja.

Senden Daha Guzel - Polugola izdanja Buraka Celika donose kontraefekat!

Foto Credits: IMDB

Serija Senden Daha Guzel izuzetno raduje fanove Cemre Baysel, posebno nakon TV serije Baht Oyunu koja je počela da se emituje prošlog leta.

Cemre je takođe bila uspešna u romantičnoj komediji Baht Oyunu, u kojoj je igrala glavnu ulogu sa Aytacom Sasmazom. Ovog leta je u glavnoj ulozi sa Burakom Celikom u TV seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Partnerstvo Celika i Baysel je bilo zapaženo još tokom promotivne faze serije. Dvoje glumaca, koje gledaoci pripisuju jedni drugima u smislu kompatibilnosti na ekranu, gledaju se sa uzbuđenjem i radoznalošću u svojoj novoj seriji.

Četvrta epizoda serije, koja je na ekran stigla u utorak uveče, bila je na ekranu ove nedelje. Od prve epizode, na sceni su počela da se pojavljuju polugola izdanja Buraka Celika. Neke scene glumca koje se pretvaraju u šou mišića su predstavljene kao element povećanja rejtinga u mnogim TV serijama. Počevši od prve epizode ove ​​serije, scene u kojima se njegovi mišići stalno pojavljuju su meta natpisa na društvenim mrežama. Međutim, uprkos ovakvim, često i negativnim komentarima, u smislu da se preteruje sa pokazivanjem takvih kadrova, slične scene i dalje traju!

Čini se da su nade vezane za 'mišiće' u seriji, koja je na ekran došla sa velikim zahtevima dobile kontraefekat! Procenjuje se da se publika često susreće sa mišićnim šouom Buraka Celika uprkos tome što ne dobija očekivanu pažnju.

Ostaje da vidimo kako će se to dalje odraziti na rejting ove turske serije...

NOVO - Esra Bilgic vredno radi ali ne na setu

By: TV Exposed