Druga sezona serije Biser Bojane

Biser Bojane 2 je romantična komedija koja se razlikuje od prve sezone serije. Druga sezona ima izraženiji krimi zaplet, i to je nešto što ju je obeležilo pored ljubavnih zavrzlama i zanimljivih melodramskih obrta na koje smo već navikli u prvoj sezoni. Dosadašnjoj ekipi koju su činili Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, ...

Druga sezona serije Biser Bojane

Biser Bojane 2 je romantična komedija koja se razlikuje od prve sezone serije.

Druga sezona ima izraženiji krimi zaplet, i to je nešto što ju je obeležilo pored ljubavnih zavrzlama i zanimljivih melodramskih obrta na koje smo već navikli u prvoj sezoni.

Dosadašnjoj ekipi koju su činili Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovana Gavrilović, Aleksandar Radojičić priključila se i Sloboda Mićalović. Ona tumači lik inspektorke Čarne koja dolazi iz Podgorice.

Protagonista Bisera Bojane, Slaven Došlo je za MONDO govorio o razlikama između dve sezone:

“Đorđe je malo zapeo. Vrlo su slične dileme, ali se sve još dodatno komplikuje. Uglavnom je preokupiran tim ljubavnim odnosom, ali i naravno odnosom sa ćaletom koji ga nekako iznova i iznova iznenađuje. Čini mi se da čak bolje ide sa ćaletom, nego sa Lolom, ali je to valjda tako i u životu”,

Novi likovi – Matija i Đovani

Od novih likova tu je i Andrija Milošević. On tumači lik Matije, muža kćerke “dona” kriminala, Jovane (Andrea Mugoša).

“Uglavnom igram sve najozbiljnije što mogu, ali ovaj lik se kasnije pretvara u sadistu, tako da videćete kako budu odmicale epizode. Drago mi je što je na početku ispalo da on kao slabić, a posle se ona sveti… Ima tu raznoraznih stvari“, rekao je za portal Mondo.rs Andrija i dodao da gledaoci mogu da očekuju “jednu uzbudljivu, divnu i zabavnu seriju”.

Glumac Pavle Popović takođe tumači jednog od novih likova. U pitanju je Đovani, momak kojeg je povukla ulica, koji je ostavio ženu i dete i otišao u “rat” sa svima. O samoj seriji i svom liku je rekao:

“Đovanijeva situacija je naša svakodnevnica. To je svakodnevnica na primer i mojih drugara, koji naprave porodicu i dete, a onda nemaju od čega da ih izdržavaju, pa idu da rade na ulici ili u inostranstvu. Ali, evo, Đovani je sada odlučio da radi na ulici, pa ćemo videti kroz seriju kako mu ide i da li je dobro to što on radi. Tako da, možda tu može da se izvuče neka pametna poruka za moje drugare, pa i oni uvide da možda ulica nije pravi put. Ja sam hteo da napravim ulogu tako da bude osvešćujuća za osobe kao što je on“, istakao je Pavle za MONDO i dodao:

“Mislim da je to definitivno lik kojeg će publika da voli i čije će scene da budu brze, jake, konkretne, s dosta akcije i verovatno će privući pažnju auditorijuma.”

Izvor: Mondo.rs

By: TV Exposed