Tuba Unsal o sebi i Ozgu Namal

Pažnju mnogih su privukle izjave u emisiji Empatija, u kojoj je na NTV-u učestvovala poznata glumica Tuba Unsal.

Tuba Unsal o sebi i Ozgu Namal

Foto Credits: IMDB

U emisiji koju je prezentovao Ahmet Mumtaz Taylan, Tuba Unsal je dala različite informacije o sebi i dala izuzetnu izjavu o svojoj koleginici Ozgu Namal.

Ozgu Namal, koja trenutno glumi u TV seriji Kizil Goncalar, koja se emituje na kanalu televizije Now, obradovala je svoje fanove povratkom na ekran posle mnogo godina.

Zanimljive su bile i informacije o Ozgu Namal, koje su bile među izjavama Tube Unsal.

Zanimljive izjave

Evo tih reči:

“Ušla sam u industriju u slično vreme sa Ozgu Namal. Išla sam na iste reklamne sastanke sa Ozgu, poput reklamnih audicija... Kad te vidim, depresivna sam jer te biraju, rekla bi joj tada. Na sreću, nije bila osoba koja je nastavila da se bavi reklamama, već je prešla na televiziju... Ona je veoma uspešna.”.

Tuba Unsal je takođe davala različite izjave o sebi, privatno i profesionalno, u emisiji.

Evo dela izjava koje je dala glumica:

Slava je velika vatrena košulja. Kako sam uspela da bezbedno i bez gubljenja pameti dođem ovde, iznenađena sam kada pomislim na puteve kojima sam prošla. Ja sam dete prosečne turske porodice. Moj otac je mnogo patio zbog moje slave, mnogo smo se mučili sa šta se dešava. Ne bih mogla da kažem da svoj posao radim dostojanstveno. Ostao bi talog svega što je bačeno na mene, a ja bih se uvek pitala da li radim nešto pogrešno.”.

View this post on Instagram

A post shared by Tuba Unsal (@tubaunsal)

NOVO - Ekin Koc i zanimljivosti o njegovoj karijeri i životu

By: TV Exposed