Berk Oktay u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

Gledaoci, koji su navikli na dugotrajne serije na ATV TV-u, željno iščekuju da nova serija dođe u novoj sezoni. Jedan od ovih projekata je i TV serija pod nazivom Bir Kucuk Gun Isigi.

Berk Oktay u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

Foto Credits: Dizilah

Posle Seray Kaye, mora se reći da je interesovanje za seriju Bir Kucuk Gun Isigi još više poraslo kada je Berk Oktay preuzeo glavnu mušku ulogu. Seray Kaya, čiji fanovi žale zbog toga što je rano napustila TV seriju Mahkum / Zatvorenik, u novoj sezoni će se pojaviti pred publikom u potpuno drugačijoj ulozi.

Seray Kaya, koju ćemo gledati u liku Elif, koja organizuje svadbe, ponovo će iznenaditi publiku drugačijom ulogom. Kada se uzme u obzir i serija Savasci / Ratnik Berka Oktaya, koji je u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka boravio dve sezone i dobio pohvale zbog uspešnog nastupa, čini se da je na ekranu već poslednjih 6 godina.

Berk Oktay je u novoj sezoni odabrao i televizijsku seriju, pokazujući da mu ne smeta gust radni raspored. Berk, koji je ušao na setove 2007. godine, od tada je stekao naviku da svake godine bude pred svojim fanovima sa serijom. Glumac je već 15 godina postao ime koje privlači pažnju na ekranu različitim ulogama i ima posebnu publiku.

Berk Oktay, koji će se pojaviti u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi sa likom Firata Soykoka, pojaviće se pred publikom kao uspešan biznismen.

Kako se vama čine Seray i Berk kao serijski par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Prva fotografija sa seta nove serije Pinar Deniz i Uraza Kaygilaroglua

By: TV Exposed