Prva fotografija sa seta nove serije Pinar Deniz i Uraza Kaygilaroglua

Prvi kadar je došao sa seta serije Avci / Lovac, koja se snima za Disney Plus digitalnu platformu, u kojoj glavne uloge igraju Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu.

Prva fotografija sa seta nove serije Pinar Deniz i Uraza Kaygilaroglua

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @urazka (Uraz Kaygilaroglu)

Izgleda da će to biti posao koji će napraviti ime sa temom serije, koja je prvo najavljena kao SuperStar, a kasnije promenjena u Avci / Lovac.

Uraz Kaygilaroglu je podelio fotografiju sa svojom partnerkom na svom Instagram nalogu. Na fotografiji na kojoj je Uraz napisao „Pinar mi je naručila vitamine“ i stavio smajli emoji, oboje glumaca se vide u trejleru sa infuzijom prikačenom za ruke.

Pinar Deniz, koja je dobila veliko priznanje kao Ceylin iz serije Yargi / Presuda Kanala D koja je potresla sezonu, odmorila se neko vreme nakon finala sezone serije i otišla pred kamere za projekat Avci.

Uraz Kaygilaroglu, čija je serija Uc Kurus na Show TV završena, počeo je takođe da radi na ovom novom projektu. Uraz će igrati policajca u seriji u kojoj će Pinar Deniz dati život serijskom ubici.

U seriji, koja takođe privlači pažnju svojom pričom, Pinar budi radoznalost svojom ulogom serijskog ubice koja ubija ljude koje vidi kao kriminalce i bira svoje žrtve među ljudima koji nanose štetu ženama, deci, životinjama ili životu, ali se prerušava.

Avci, u čijoj glumačkoj ekipi su i Ahmet Rifat Sungar, Tolga Tekin i Hassanisoughi, uskoro će se sastati sa publikom na Disney plusu.

NOVO - Burak Sevinc privlači pažnju novim likom

By: TV Exposed