Turska serija Carpisma počinje da se emituje u još jednoj zemlji!

Serija pod nazivom Carpisma / Sudar, koju je snimio Ay Yapim 2018. godine, spada u nezaboravne serije sa svojom ogromnom glumačkom ekipom.

Turska serija Carpisma počinje da se emituje u još jednoj zemlji!

Foto Credits: Dizilah

Ovaj projekat, koji u Turskoj nije dugo trajao uprkos zadivljujućoj glumačkoj ekipi, uskoro će biti objavljen u novoj zemlji.

Fanovi Kivanca Tatlituga i Elcin Sangu bili su veoma uzbuđeni kada je serija Carpisma emitovana na TV ekranu Show TV-a pre četiri godine. Duo su u seriji pratila još tri značajna imena poput Onura Saylaka, Melise Asli Pamuk i Alperena Duymaza.

Akciona, dramska i detektivska serija koju potpisuje Ay Yapim oprostila se od ekrana svojom 24. epizodom objavljenom 30. maja 2019.

Život turske televizijske serije Carpisma / Sudar nije dugo trajao uprkos ambicioznoj glumačkoj ekipi koja je okupljena. Međutim, to nikada nije izbrisano iz sećanja. Ova serija je ujedno bila i poslednja serija u kojoj se popularni glumac Kivanc Tatlitug pojavio na nacionalnom kanalu.

Ova nezaboravna serija sada se sprema za emitovanje u jednoj južnoameričkoj zemlji. Narod Argentine, jedne od najvećih zemalja na kontinentu, uskoro će početi da gleda seriju Carpisma.

Očekuje se da će Latinoamerikanci, koji su poznati po svom interesovanju za turske TV serije, pokazati veliko interesovanje za seriju Sudar.

Da li će tako biti, videćemo u narednom periodu…

NOVO - Da li će Ertan Saban ponovo oduševiti publiku u novoj seriji?!

By: TV Exposed