Sutra premijera dva projekta Ipek Filiz Yazici – nove serije i novog filma!

Mlada turska glumica Ipek Filiz Yazici vredno radi u poslednjih nekoliko godina. Potvrda toga je svakako to što nas sutra očekuju premijere njena dva nova projekta.

Sutra premijera dva projekta Ipek Filiz Yazici – nove serije i novog filma!

Foto Credits: Posta Gazetesi

Ipek Filiz Yazici je imala dobro popunjen raspored na poslu. Glumica je prošle godine snimila novi film za Netflix digitalnu platformu, a od nedavno je na setu nove televizijske serije. Svakako zanimljivo je činjenica da će premijere ova dva projekta biti – sutra, odnosno u sredu 23. februara.

Prvo nas očekuje premijera filma UFO. Reč je o filmu koji će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi. Režiser na projektu je bio Onur Bilgetay, a scenario je pisala Meryem Gultabak. Ipek Filiz Yazici u ovom projektu tumači glavnu ulogu, a njen lik se zove Deniz. Pored nje značajne uloge će imati Mert Ramazan Demir, Ferit Aktug i Nilsu Yilmaz. Pored njih u filmu će se pojaviti Elif Cakman, Cemile Cigdem Canyurt, Eda Akalin, Mekin Sezer, Kerem Alp Kabul, Enes Kullahci i drugi. Ceo projekat je sniman u produkciji kompanije BKM.

Drugi projekat čija nas premijera očekuje sutra, a u kojem će se pojaviti Ipek Filiz Yazici je televizijska serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Ona u tom projektu glumi Hazan. Glavna uloga poverena je Nurgul Yesilcay, koja u radnji ove nove turske serije tumači policajku Mihri. Podsećamo, reč je o adaptaciji popularne britanske serije Happy Valley.

Ipek je prethodne godine radila na popularnoj Netflixovoj seriji Ask 101, a poslednja TV serija u kojoj se pojavila bila je Yeni Hayat / Novi život. Podsećamo, Ipek je u oktobru napunila 21 godinu, a iza sebe već ima osam uloga.

NOVO - Serija Alparslan Buyuk Selcuklu i dalje najgledanija ponedeljkom

By: Milt-TV Exposed