Novo iznenadjenje za fanove serije Bezhat C

BluTV, vodeća turska domaća online video platforma, objavila je datum emitovanja druge sezone serije Cekic ve Gul Bir Behzat C Hikayesi / Priča o čekiću i ruži Behzat C.

Novo iznenadjenje za fanove serije Bezhat C

Foto Credits: IMDB

U pitanju je nova priča legendarnog lika Behzata C, koja je imala sjajnu uticaj prošle sezone.

BluTV je najavio datum emitovanja video snimkom na kojem se pojavljuje Behzat C, koji se poistovećuje sa glavnim glumcem Erdalom Besikciogluom, i timom Biroa za ubistva.

U produkciji kompanije Ortaks Yapim, projekat Cekic ve Gul Bir Behzat C Hikayesi / Priča o čekiću i ruži Behzat C zauzeće svoje mesto na BluTV-u 7. decembra sa svojom drugom sezonom.

Nova, podjednako uzbudljiva sezona

Kako se doza uzbuđenja povećava u drugoj sezoni, nove priče će držati publiku prikovanu za ekran.

Erdal Besikcioglu, Inanc Konukcu, Berkan Sal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayca Eren, Derin Besikcioglu, Eray Eserol, Onder Selen i Guven Kirac su među glumcima serije.

Dok su Ozge Yagiz i Selen Ozturk, koji su se pojavili u priči kao gostujući glumci prošle sezone, ponovo pratili ekipu, ove sezone glumačkoj ekipi su se pridružila i sledeća imena: Sergen Deveci, Alper Kut i Devrim Yakut.

Dok je Devrim Yalcin režiser serije, scenario je napisao Ercan Ugur.

Druga sezona serije Cekic ve Gul Bir Behzat C Hikayesi, u kojoj se radnja neće smanjiti ni za trenutak, biće na BluTV-u 7. decembra.

View this post on Instagram

A post shared by BluTV (@blutv)

NOVO - Mert Firat o seriji Bir Derdim Var / Imam problem

By: TV Exposed