Turska serija Superstar privlači sve više pažnje

U TV seriji Superstar, koja će se emitovati na Disney Plus platformi, naći ćemo veoma zanimljivu priču, a gledaćemo i moćnu seriju sa ekipom uspešnih glumaca. Žena koja je serijski ubica, ali se prerušava u umetnika, ubija ljude koje vidi kao kriminalce!

Turska serija Superstar privlači sve više pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Sama najava ove turske serije privlači dosta pažnje. Uz to, glumačka ekipa serije je sjajna.

Gledaćemo Pinar Deniz u ovom liku serijskog ubice koji ubija žene, decu, životinje i sve druge ljude koji štete životu. Mlada glumica, koja je bila veoma zapažena u seriji Yargi / Presuda, sada će ponovo privući pažnju svojim novim projektom digitalne serije pod nazivom Superstar.

Nakon finala serije Uc Kurus / Tri novčića, Uraz Kaygilaroglu će uskoro ponovo biti na snimanju i sastati se sa publikom kao glavni glumac ove nove turske serije. Očekuje se da će glumac u ovoj seriji dati život policijskom liku i ostaje da vidimo kako će se zvati. Za seriju Superstar se formira ekipa velikih imena i zaista uticajnih glumaca.

Bilo je govora io da su Ahmet Rifat Sungar i Sebnem Hassanisoughi bili među intervjuisanim imenima za glumce u ovoj seriji.

Pored toga, Tolga Tekin, koga smo nedavno gledali u različitim projektima, bilo je još jedno važno ime koje se pridružilo timu serije.

NOVO - Sutra je premijera turske serije Kus Ucusu

By: TV Exposed