Sutra je premijera turske serije Kus Ucusu

Počelo je odbrojavanje za novu Netfliksovu tursku seriju Kus Ucusu / Let ptica. Serija, koju obožavaoci Ibrahima Celikkola i Birce Akalay sa nestrpljenjem očekuju, sastaje se sa publikom na Netfliksu sutra, 3. juna.

Sutra je premijera turske serije Kus Ucusu

Foto Credits: IMDB

Birce Akalay i Ibrahim Celikkol, koji su bili partneri u seriji Siyah Beyaz Ask / Crno-bela ljubav, koja je prvi put počela da se emituje na Kanalu D 2017. godine, obožavala je publika. Fanovi su se radovali što će ponovo videti duo zajedno.

Birce i Ibrahim u seriji Kus Ucusu / Let ptica su u društvu Miray Daner, jedne od talentovanijih glumica nove generacije. Serija prikazuje borbu za moć dve žene iz različitih generacija.

U produkciji, za koju se očekuje da svojom zanimljivom pričom, ali i glumcima, privući pažnju, na ekran se prenosi sukob I i Z generacije.

U seriji, u kojoj ćemo Birce Akalay gledati kao iskusnu novinarku, dok Miray Daner igra novinarku Z generacije koja dobija posao na kanalu za koji Akalay radi i pokušava da se dokaže. Ibrahim Celikkol, s druge strane, daje život bivšem dečku Birce Akalay.

Objavljeno je prvo predstavljanje serije Kus Ucusu, koju je režirao Deniz Yorulmazer, a napisao je Meric Novice. U promociji je publiku dočekalo iznenađenje. Počevši od pripovedanja Nejata Islera, u seriji takođe igraju Irem Sak, Defne Kayalar i Burak Yamanturk.

NOVO - Serija Ezel se ponovo snima!

By: TV Exposed