Važna poruka iz serije Yargi / Presuda

Serija Yargi / Presuda nastavlja da se emituje na ekranu Kanala D nedeljom uveče i nastavlja da bude jedna od najambicioznijih produkcija sezone sa veoma uspešnim gledanostima.

Važna poruka iz serije Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Ljubitelji serije, u kojoj glumi duo Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, sa velikim uzbuđenjem prate tok scenarija. Scenaristkinja Sema Ergenekon u svaku novu epizodu ove turske serije, koja nastavlja svoju drugu sezonu, ugrađuje iznenađenje, a publika željno iščekuje nove scene iznenađenja na ekranu. Ovaj element radoznalosti u scenariju igra veoma važnu ulogu u popularnosti porojekta.

U 47. epizodi serije Yargi / Presuda, sve su impresionirale scene uzbuđenja i romanse. Nastavljajući svoj put sa dobrim ocena, Yargi je nastavio da bude najgledanija produkcija u kategorijama AB i ABC1. Dok su činjenice o Serdarovom ubistvu, koje su se pojavile Parlinim priznanjem, uticale na obožavaoce serije Yargi, vredelo je videti i Ceylinin šok. Ipak, još jedna veoma važna poruka se ističe. Serija Yargi je ranije privukla pažnju dajući različite poruke o socijalnoj osetljivosti. Ovoga puta značajna podrška je pružena Fondaciji Tema.

U društvenom smislu, ovakve poruke date u seriji Yargi ostavljaju veliki utisak na publiku. Bilo je veoma važno što je fondacija pomenula projekat 7 šuma u ​​7 regiona. U priči serije, Ceylin i Ilgaz su podržali sadnju mladica slanjem SMS-a, uz to skrenuli pažnju o šumskim požarima. Glavna poruka u serijalu bila je da je važnost sadnje sadnica pre ekološke katastrofe, koja će izazvati velike probleme sa klimatskim promenama, tako efektno prikazana u ovako efektnoj seriji.

NOVO - Burak Ozcivit napravio potez na društvenim mrežama o kome će se mnogo pričati

By: TV Exposed