Oyku Celik o greškama koje se prave u TV serijama

Turska glumica Oyku Celik je na snimanjima od 2009. godine i poznata je kao jedna od glumica koje su dodale vrednost projektima u kojima su učestvovale.

Oyku Celik o greškama koje se prave u TV serijama

Foto Credits: Haberler

Oyku Celik je takođe učestvovala u raznim istorijskim produkcijama i postala jedna od ženskih glumaca digitalne TV serije Teskilat-i Mahsusa, koja je snimljena za TRT Digital. Serija, čije je snimanje završeno, željno se iščekuje da upozna publiku na novoj digitalnoj platformi, koja će početi da se emituje 2023. godine.

U turskoj industriji TV serija u poslednje vreme se priprema toliko projekata da samo neki od njih nastavljaju svojim putem sa dobrim gledanošću. Neki od njih su bačeni u smeće kao priča o neuspehu tako što su završili svoj ekranski život za kratko vreme. Dakle, šta je iza ovog neuspeha u seriji? Ponekad je priča dobra, čak i serija sa visokim kvalitetom snimanja i dobrim glumcima može za kratko vreme da prekine životni vek emitovanja.

Oyku Celik ima odgovor na ovo pitanje. Glumica smatra da je razlog neuspeha serija nedostatak pravog kastinga. Celik je svoju odlučnost na ovu temu izrazila na sledeći način: „Mislim da su se TV serije zbog pogrešne glumačke ekipe brzo završile. Ovde se prave greške. Ili nema harmonije između partnera, ili taj lik zaista ne stigne tamo. Mislim da se mnogo projekata završilo zbog pogrešnih uloga.”.

NOVO - Eda Ece otkrila koju TV seriju voli da gleda 

By: TV Exposed