Burak Ozcivit napravio potez na društvenim mrežama o kome će se mnogo pričati

Turski glumac Burak Ozcivit sastao se sa poznatim holivudskim glumcem Kevinom Spejsijem u Kataru, gde je proteklog vikenda boravio na Svetskom prvenstvu i podelio svoje fotografije sa Spejsijem na svom Instagram nalogu.

Burak Ozcivit napravio potez na društvenim mrežama o kome će se mnogo pričati

Foto Credits: Haberler

Mnogi obožavaoci poznatog turskog glumca, koji su videli fotografije Ozcivita sa oskarovcem Kevinom Spejsijem, podsetili su Buraka da je protiv Spejsija podneto mnogo tužbi zbog optužbi za seksualno zlostavljanje i kritikovali fotografije.

Burak Ozcivit, koji nije bio ravnodušan na reakcije, uklonio je okvire za fotografije sa Kevinom Spejsijem sa svog naloga na društvenim mrežama. Ispod fotografija Buraka Ozcivita na njegovom Instagram nalogu, koji ima 22,5 miliona pratilaca, neki od njegovih pratilaca su pisali: „Da li ste mislili da se zove Kevin ili nešto iz neznanja? Stavio je srce kod Fahriye, ne znajući šta je stavio u njega. Zašto si ovakav?“, „Šteta, živimo u svetu u kome se zločini onih koji imaju novac neće videti“, „Deljenje fotografije sa Kevinom Spejsijem, koji je na desetine optuženih za seksualno uznemiravanje ljudi, uključujući i 14-godišnjeg dečaka!“…

Bilo je zaista mnogo komentara. Nakon što je uklonio fotografije, Burak Ozcivit je dao novu reakciju na svom nalogu na društvenim mrežama. Obožavaoci popularnog turskog glumca reagovali su i na Kevina Spejsija i njegovu suprugu Fahriye Evcen, koji su komentarisali njegove fotografije. Ozcivit, koji je ubrzo nakon toga uklonio fotografije sa svog naloga, vratio se u zemlju. U svojoj poslednjoj objavi, glumac je stavio emotikone srca na svoje fotografije na Instastoriju sa suprugom Fahriye Evcen, koja je trudna sa njihovim drugim detetom. Nakon toga se i oglasio kratkim saopštenjem u kom je izmedju ostalgo napisao "Nemojte biti dovoljno nisko da pokušate da budete "mokri" od tako osetljivih pitanja."

NOVO - Hande Ercel u dve nove serije!

By: TV Exposed