Danas počinje nova turska serije El Kizi / Strankinja - radnja i uloge

Večeras, u subotu 23. oktobra nas očekuje nova premijera turskih serija. Reč je o novom projektu kompanije NTC Medya.

Danas počinje nova turska serije El Kizi / Strankinja - radnja i uloge

Foto Credits: Fox TV

Danas počinje nova televizijska serija koja će se emitovati na kanalu Fox TV. Naziv ovog projekta je El Kizi, ili u prevodu Strankinja. Režiser na ovom projektu je Ferida Kaytan. Scenarista serije je Hilal Yildiz. Projekat se snima u mestu Mugla i okolini.

Glavne uloge u ovoj turskoj seriji će tumačiti Sevda Erginci i Ismail Ege Sasmaz. Uloge u seriji El Kizi će imati i Fikret Kuskan, Nur Yazar, Alayca Ozturk i drugi.

U pitanju je kako se u opisu navodi impresivna priča o Ezo. U životu mlade Ezo koja se bori za svoje snove postoje dve stvari: uspomene i ono što joj je ostalo od majke…Šaka nade. Međutim sve što ima oduzima joj porodica od koje je videla samo zlo. Ezo ima dva puta. Ili će odustati ili će se boriti. Ona bira borbu i to borbu do smrti…

Harun i njegova majka Nermin svesni su bezizlazne situacije u kojoj se našla Ezo. U njihovim očima ona je najslabija karika koja će im omogućiti da se vrate u neka prošla bolja vremena. Ali Ezo nije slaba i bespomoćna kao što su mislili. Nesvesni svega što je uradila ali i što će tek da uradi,  krenuće u lov u kome će oni postati plen.

El Kizi od večeras postaje novi član sveta turskih televizijskih serija...

NOVO - Turska glumica Bestemsu Ozdemir u bolnici!

 By: Milt-TV Exposed