Danas počinje snimanje nove turske serije Gidenler / Rastavljeni

Danas nas očekuje početak snimanja nove turske serije. U pitanju je internet serija pod nazivom Gidenler, ili u prevodu Rastavljeni.

Danas počinje snimanje nove turske serije Gidenler / Rastavljeni

Foto Credits: Dizilah

Danas, dakle u ponedeljak 15. februara počeće snimanje nove turske serije koja će biti emitovana na digitalnoj platformi. Reč je o novom Netflixovom projektu Gidenler / Rastavljeni, koji će prema najavama doneti priču o „toksičnoj ljubavi“.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije OGM Pictures, a režiser na seriji će biti Ozan Aciktan. Glavne uloge u ovom projektu će tumačiti Burak Deniz i Dilan Cicek Deniz.

Biće ovo druga uzastopna serija koju će Burak Deniz raditi za Netflix digitalnu platformu. Pre ovog projekta, snimao je seriju Sahmeran, čija nas premijera očekuje u toku ove godine. Njegova partnerka na sceni te serije je Serenay Sarikaya. Zbog uloge u novoj seriji Gidenler / Rastavljeni, Burak će na rukama nositi i privremene tetovaže.

Promenu stajlinga zbognove serije Gidenler doživela je i Dilan Cicek Deniz. Ona se već ofabrala u svetlije nijanse zbog njene uloge u ovoj novoj turskoj internet seriji. Evo i kako ova turska glumica sada izgleda. Kako vam se čini Dilan sa ovom bojom kose? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Turski film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika polako osvaja srca gledalaca širom sveta

 By: Milt-TV Exposed