Turski film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika polako osvaja srca gledalaca širom sveta

Film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika je novi projekat Netflixa u Turskoj. U glavnim ulogama u ovoj romantičnoj komediji su se našli Demet Ozdemir i Sukru Ozyidliz.

Turski film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika polako osvaja srca gledalaca širom sveta

Foto Credits: IMDB

Ask Taktikleri / Ljubavna taktika je projekat koji dobija veoma pozitivne kritike gledalaca i filmskih kritičara. Demet Ozdemir se ovim filmom vratila na ekrane nakon kraće pauze. Prelepa turska glumica je imala debi u seriji Cilek Kokusu, potom briljirala u seriji Erkenci Kus, a svoj glumački kvalitet je potvrdila ulogom u seriji Dogudugun Ev Kaderindir. Kada se na to nadoveže novi film, stiče se veoma dobar utisak o glumačkom kvalitetu još uvek mlade Demet.

Bukvalno u danu (pre 2 dana, 11. februara) kada je objavljen film, Demet Ozdemir i film Ask Taktikleri su postali broj jedan na društvenim mrežama. Hešteg #DemetOzdemir zauzeo je prvo mesto sa preko 11 hiljada pominjanja, dok je hešteg #AskTaktikleri bio drugi i prešao brojku od 9 hiljada deljenja.

O ovom novom filmu stižu dobri utisci iz celog sveta. Mnogima se dopala radnja ovog turskog filma.

Za one koji nisu gledali film, sledi mali spojler.

Radnja filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika prati Asli koja je modni dizajner-bloger i sjajna u svom poslu. Baš kao i ona, mladić Kerem se odlično snalazi u svom poslu u oglasnoj agenciji. Zajednički faktor između ovih stranaca je da ne veruju u ljubav.

Jednog dana, nešto se dogodi i njih dvoje razgovaraju o ljubavi, vezama, muškarcima i ženama sa svojim prijateljima. Njih dvoje veruju da muškarci i žene imaju određene tipične strategije za dodvoravanje suprotnom polu.

Asli odlučuje da “natera” momka da se zaljubi u ljubavnu taktiku za koju veruje da muškarci slede. Tada se kladi sa svojim prijateljima i pratiocima bloga da će naterati momka da se zaljubi u nju. Asli obećava da će objaviti svako ažuriranje na svom blogu. S druge strane, Kerem se kladi sa prijateljima da će naterati devojku da se zaljubi u njega.

Njih dvoje se upoznaju na zabavi i njihova taktika počinje da se razvija.

NOVO - Današnji slavljenik je Fatih Artman

 By: Milt-TV Exposed