Otkriven datum premijere novog filma Aaahh Belinda u kojem glume Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu

Počelo je odbrojavanje za novu verziju turskog filma Aaahh Belinda, koji je ostavio traga u jednom periodu.

Otkriven datum premijere novog filma Aaahh Belinda u kojem glume Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu

Foto Credits: DiziCentral

Hakan Bonomo napisao je scenario za film Aaahh Belinda sa Neslihan Atagul i Serkanom Cayogluom u glavnim ulogama i koji se uskoro očekuje. Odnosno, već je poznat datum premijere ovog turskog filma.

Bonomo, koji je i scenarista nove TV serije Aile / Porodica, koja se sa divljenjem gleda na ekranu Show TV-a, publici predstavlja priču o Mujde Ar, koja je nastala 1986. godine, sa drugačijom dimenzijom.

Neslihan Atagul će biti glavni lik priče u ovom filmu kao glavna ženska uloga. S nestrpljenjem se iščekuje film Aaahh Belinda, koji će izaći na digitalnoj platformi Netflix, a objavljenim trejlerom objavljena je i najava da će datum izlaska biti u petak, 7. aprila.

Snimanje završeno prošle godine

Gledaćemo događaje koji se razvijaju kada junakinja, koja igra lik žene sa dvoje dece za reklamu za šampon, shvati da žena koju ona tumači počinje da živi svoj život dok je razmišljala o snimanju za reklamu. Zvuči malo zbunjujuće, ali je radnja zaista zanimljiva.

Dok je nastup Neslihan Atagul, koja je vredno radi i glumi u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći sa suprugom Kadirom Doguluom na televiziji Star, željno iščekivan, snimanje filma je završeno 2022. godine.

Radovi na post-produkciji se privode kraju tako da ćemo film u kom je Serkan Cayoglu partner Neslihan gledati početkom aprila na Netflixu. Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - Tolgahan Sayisman uživa u snimanju serije Barbaros Hayreddin

By: TV Exposed