Tolgahan Sayisman uživa u snimanju serije Barbaros Hayreddin

Očigledno je da TRT1, koji već 3 godine radi na pričanju priče o Barbaros Hayreddin Pasi, nije dostigao tačku na koju je ciljao.

Tolgahan Sayisman uživa u snimanju serije Barbaros Hayreddin

Foto Credits: Haberler

Engin Altan Duzyatan i Ulas Tuna Astepe preuzeli su glavne uloge u prvoj sezoni, koja je emitovana prošle godine pod imenom Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mačevi Mediterana. Uprkos velikoj tvrdnji serije, nedostaci su se i te kako osetili u pogledu priče i snimanja. Dakle, nije bilo moguće da se serija nastavi ovako kako jeste.

Stvoren je novi koncept sa imenom Barbaros Hayreddin i Tolgahan Sayisman je preuzeo glavnu ulogu. Serija se emituje petkom uveče, ali velika gledanost kojoj TRT1 teži ne stiže. Međutim, uprkos ovakvoj situaciji, pojavila se realnost koja je postala stvar prestiža javnog emitera.

Posebnu pažnju zaslužuje pričanje priče o jednom od najznačajnijih pomoraca turske istorije, poput Barbarosa Hayreddin Pase. Ali gledaoci još nisu posvetili dovoljno pažnje priči o ovom istorijskom liku.

Sitne nezgode na setu

Tolgahan Sayisman je, s druge strane, objasnio da nije bilo nikakvih problema osim raznih nezgoda i sitnih povreda na snimanju i da je za njega sve u redu. Poznati glumac je rekao:

„Veoma je prijatno, jako se zabavljamo na setu. To je posao u kojem zaista uživam. Koliko god da sam umoran, nemam šta da zamerim.“.

Osvrćući se na činjenicu da je serija veoma bogata akcijom, glumac je objasnio da se u scenskom okruženju mogu desiti neke nezgode. Sayisman je rekao:

„Čak i ako ima manjih nezgoda i povreda, uživam u svemu.“.

NOVO - Važna epizoda za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo!

By: TV Exposed