Metin Akdulger glumi ključnu ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene!

Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene je projekat od 8 epizoda koji se sastao sa publikom na Disney plusu 14. septembra i bio je na dnevnom redu od početka snimanja u aprilu.

Metin Akdulger glumi ključnu ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene!

Foto Credits: Haberler

Važna imena kao što su Demet Ozdemir, Bugra Gulsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdulger, Ibrahim Selim, Melisa Dongel, Ali Yogurtcuoglu i Zerrin Tekindor okupili su se za ovu seriju. Nakon veoma uzbudljivog i intenzivnog snimanja, oni koji su željno iščekivali seriju imali su priliku da pogledaju prve dve epizode. Međutim, Bugra Gulsoy, koji kaže da će u svakoj epizodi serije biti novih iznenađenja, navodi da će svi biti još više iznenađeni nakon što se cela stvar završi.

Iako će malo zakasniti u priči serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, Metin Akdulger je bio osoba koja je preuzela ključnu ulogu. Metin, koji igra lik po imenu Kenan, slučajno će ući u Ilkin život i snagom isceljenja pomeriti ono što se do tada dešavalo u odnosima u drugom pravcu.

Akdulger je izrazio važnost lika u ovom trenutku ovim rečima:

„Uzbuđen sam. U projekat sam uključen nešto kasnije, ali sam više uzbuđen zbog prirode posla. Uzbuđen sam kako je ispalo. Kenan je pomalo mutan lik. Neko ko ima neke tajne i koji je svoj život posvetio isceljivanju ljudi kroz sopstvene tajne.”.

Kada se u priču uključi lik Kenana, kojeg igra Metin Akdulger, svi se pitaju kako će to uticati na odnos između Ilkin, Tolge i Sinem. Glumac je izjavio da igra ključnu ulogu u tom pogledu sledećim rečima:

„Za Kenana mogu reći da je katalizator na putu samootkrivanja glavnih likova u priči.”.

NOVO - Ibrahim Celikkol najavio i treću sezonu serije Kus Ucusu / Let ptica

By: TV Exposed