Može li nova serija Sendan Daha Guzel da ostvari efekat projekta Erkenci Kus?!

Nova turska romantična humoristična serija pod nazivom Senden Daha Guzel / Lepša od tebe sprema se za letnju sezonu. Za produkciju ovog projekta je zadužena kompanija Gold Film.

Može li nova serija Sendan Daha Guzel da ostvari efekat projekta Erkenci Kus?!

Foto Credits: DiziCentral

Faruk Turgut je veoma iskusan producent i mnogi projekti kompanije su došli do izražaja poslednjih godina. Gold Film, koji proizvodi i igrane filmove i serije od 1996. godine, poznat je po svojoj stručnosti u romantičnim komedijama.

Romantične humoristične serije kao što su No 309, Erkenci Kus, Bay Yanlis, Erkek Severse, nose potpis upravo pomenute kompanije. Jasno je i da kompanija ima snažno prisustvo i u dramskim projektima. Gold Film, koji je producirao projekte kao što su Haziran Gecesi, Hanimin Ciftligi i Dila Hanim, pronašao je ono što je tražio u romantičnim komedijama poslednjih godina, ali je imao problema sa dramskim serijama.

Iako dramske serije koje je producirao poslednjih godina kao što su Masumiyet i Kanunsuz Topraklar, nisu postigle željeni uspeh, romantične komedije su postigle zapažen uspeh. Serija Erkenci Kus u kojoj su glavne uloge tumačili Demet Ozdemir i Can Yaman osvojila je svet.

Tim pod upravom Faruka Turguta sada priprema novu romantičnu humorističku seriju pod nazivom Senden Daha Guzel za koju scenario piše Ayse Uner Kutlu. Ayse je prethodno radila na serijama Erkenci Kus i Sen Cal Kapimi i pokazala da je veoma kvalitetna u svom poslu.

Glavnu žensku ulogu u ovoj novoj seriji će tumačiti Cemre Baysel. U toku je izbor njenog partnera u ovom projektu.

NOVO - Engin Akyurek i Hande Ercel u centru pažnje tokom prošlog meseca

By: Milt-TV Exposed