Serija Tuzak / Klopka je jedna od najambicioznijih u novoj sezoni

Turska serija Tuzak je kandidat za jednu od najambicioznijih produkcija nove sezone. Kao jedna od tri serije kanala tv8 ove sezone privlači dosta pažnje, a izabrana je i njena glumačka ekipa.

Serija Tuzak / Klopka je jedna od najambicioznijih u novoj sezoni

Foto Credits: IMDB

Pripreme za seriju Tuzak / Klopka su dugo trajale. Dok su detalji polako izlazili na videlo sredinom leta, serija je počela da se povezuje sa glavnim glumcem Akinom Akinozuom.

Akin Akinozu, koji je imao veliki uspeh u karijeri sa TV serijom Hercai, došao je na TV ekrane prošle sezone sa serijom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine. Nakon što je serija došla do svog finala, Akinozuovi fanovi su počeli da doživljavaju uzbuđenje kada su videli da se glumac povezuje sa novom serijom sa Tuzak /  Klopka.

Najveći kuriozitet je bio ko će biti Akinova partnerka. Dugo se čekao odgovor na ovo pitanje. Glasine o Bensu Soral su kasnije postale istinite. Soral je takođe objavila da je prihvatila ponudu tako što je na svojoj Instagram stranici podelila poster ove nove turske serije.

Serija Tuzak je produkcija koja svojim glumcima privlači veliku pažnju. Pored dva popularna i uspešna imena u glavnim ulogama, afirmaciju serije povećava i činjenica da su u glumačkoj ekipi i iskusna i uspešna imena. Dobre vesti su stigle nedavno. Snimanje serije počelo je pre kratkog vremena. To znači da će serija uskoro biti u etru! Aytac Cicek je reditelj serije Tuzak / Klopka, koju su zajednički pripremili Acun Media i Fabrika Yapim. Ime koji je napisao scenario je dama, Eylem Canpolat, koja je ostvarila mnoga uspešna i zvučna dela.

NOVO - Sutra se nastavlja turska serija Iyilik / Dobrota

By: TV Exposed