Sutra se nastavlja turska serija Iyilik / Dobrota

Serija Fox TV-a, Iyilik / Dobrota, koja je emitovana prošle sezone sa 8 epizoda, lansirana je asertivno. Međutim, nije dobila očekivanu pažnju.

Sutra se nastavlja turska serija Iyilik / Dobrota

Foto Credits: Dizilah

Umesto da odustane od serije, kanal je odlučio da je obnovi u novoj sezoni i donese na ekran, jer kako kažu ljudi zaduženi za ovaj projekat priču nisu mogli da ispričaju u potpunosti.

U glavnim ulogama su Hatice Sendil, Ismail Demirci, Sera Kutlubey i Perihan Savas, a serija se sprema da izađe na ekran sa svojom upečatljivom pričom! Serija Iyilik / Dobrota, koja je u početku bila upoređena sa serijom Yasak Elma / Zabranjena jabuka sa svojom pričom o intrigama i obmanama, sprema se da se snažno vrati u novoj sezoni tako što će skoro sve uraditi ispočetka.

Trejler, koji je na ekrane došao sa predstavljanjem prve epizode ​nastavka ove TV ​serije, oduševio je publiku. Pored postupaka muškarca koji je i oženjen i zaljubljen u drugu ženu, upečatljiva borba dve žene koje gore od želje da se osvete otkriva veoma oštre scene!

Serija, koja se sprema da sa 9. epizodom izađe na ekran u petak, 9. septembra, sprema se da privuče publiku uz ekrane kao da počinje iznova. Serija Iyilik privlači pažnju svojim junacima, koji su zapetljani u trikovima i spletkama.

Evo i pomenute video najave ove turske serije koja se nastavlja sutra.

NOVO - Da li je Murat Yildirim kralj akcionih serija?!

By: TV Exposed