Da li je Murat Yildirim kralj akcionih serija?!

Murat Yildirim, nakon pauze u TV serijama oko 4 godine, sjajno se vratio na ekrane sa Ramom i obradovao svoje fanove serijom koja je trajala 2 sezone.

Da li je Murat Yildirim kralj akcionih serija?!

Foto Credits: DiziCentral

Murat Yildirim, koji je sakupio milione na ekranu uz veliki doprinos reditelja Cagataya Tosuna, posebno u drugoj sezoni serije Ramo, prošle sezone je osvojio mnoga srca serijom Aziz na ekranima Show TV-a. Kako priča druge sezone serije Aziz nije bila dovoljno dobra, došla je konačna odluka, a mnogi fanovi serije bili su veoma uznemireni zbog ove situacije. Obožavaoci, koji su se pitali kada će se Murat vratiti na ekran nakon serije Aziz, bili su veoma uzbuđeni ponudom koju je glumac dobio iz serije Teskilat / Organizacija. Konačno, zvanična izjava stigla je od TRT-a i Murat Yildirim je postao vodeći muški glumac serije Teskilat u novoj sezoni.

Nakon uspešnih ostvarenja Caglara Ertugrula sa likom Serdara tokom 2 sezone, serija Organizacija biće predstavljena publici kao potpuno drugačija produkcija sa obnovljenom pričom i lokacijama snimanja. Tim, koji je počeo da snima treću sezonu, radiće u Istanbulu, a ne u Ankari, a u novom periodu biće velikih promena u priči. Činjenica da će Yildirim preuzeti glavnu ulogu sa likom Omera Atmake povećala je interesovanje za seriju još više pred treću sezonu ove turske serije.

Murat Yildirim, kao glumac koji je bio zapažen u akcionim serijama poslednje 3 sezone, u novom periodu ponovo je dao prednost akcionom projektu. Očekuje se da će glavni glumac imati veoma uspešan proces sa svojom partnerkom Deniz Baysal. Yildirim, koga mnogi obožavaoci TV serija vide kao „kralja akcionih serija“, ovog puta će impresionirati milione na TRT1 ekranu svojom trećom akcionom serijom za 3 godine.

NOVO - Objavljena promocija nove turske serije Ask ve Umut / Ljubav i nada (VIDEO)

By: TV Exposed